On Air

Bumper aan bumper show

Home

Eric Cruts

Informatie over deze DJ volgt zo spoedig mogelijk!

Meer info

Paul Jay

Born in the East End of London back in, well that’s not important! I have lived in the Netherlands for a great number of years but my Dutch is still worse than your Swahili!

Meer info

John Thoma

Informatie over deze DJ volgt zo spoedig mogelijk!

Meer info

Het Loont in de middag

Ronald van Loon

Muziek is mijn passie en was al vroeg bezig dat aan elkaar te praten. Mijn eerste praktijkervaring was als DJ in een dansschool..

Meer info

Het betere werk

Roger the Dodger

Precies 22 jaar geleden, ik was toen nog jong (18) en kwam op het idee om een eigen Radiostation te beginnen. Ik was namelijk al jaren gek van Radio..

Meer info

Met het oor op Limburg

Leon Castermans

Leon Castermans, techneut en medewerker bij het programma Met Het Oor Op Limburg op de dinsdagavond 19.00 -21.00 uur samen met..

Meer info

Bumper aan Bumpershow

Klaas van het Hof

Klaas begon zijn radio hobby 25 jaar geleden op zijn slaapkamer. Aangestoken door het Soul Show programma van Ferry Maat..

Meer info

Valkenburg Actueel

Joep Peters

Na mijn militaire loopbaan ben ik begonnen in 1969 in de horeca in Valkenburg als bedrijfsleider in de Hanenbar van Hub Marx..

Meer info

Music Was My First Love

Dennis van der Heijden

De liefde voor muziek werdt mij al van jongs af aan bijgebracht door mijn opa, iedere woensdagmiddag en in de schoolvakanties zat ik dan..

Meer info

Home Sessions

Miss Pookie

Ellen van Olst is the girl behind Miss POOKIE . She was born in the South of The Netherlands. As a little babygirl, she loves music, singing..

Meer info

Home Sessions

Lex Green

Back in the mid-eighties, when house music evolved to a massive genre, B-Funky got hooked on the elevating, energetic and funky records spinned..

Meer info

Home Sessions

[ Jur ]

When he was about 11 years old he was combining lyrics with music on. A very creative way to express what he was going to do 10 years later.

Meer info